Benefiti

Za razliku od svih drugih kompanija koje posluju na internetu poslovanje kompanije InFace Invest Group razlikuje se po:.

Jedinstvenom „SFT21“ sistemu poslovanja

Kao sastavni dio kompanije InFace Invest Group nalazi se IT sektor Semper Fidelis Team u čijem je vlasništvu SFT21 sistem poslovanja, sa kojim se kroz franšizni model poslovanje pružaju neograničene mogućnosti svim fizičkim i pravnim osobama, na polju IT tehnologija i internet poslovanja općenito.

Formuli samoodržive binarne matrice,

U sistemu SFT21 implementirana je formula samoodržive binarne matrice koja pruža neograničene mogućnosti u ostvarenju vaših poslovnih i životnih želja, koju na jednostavan način prilagođavamo vašem poslovanju uz integraciju na našem portalu.

Edukativnom sektoru InFace Univerzitet

Želimo da znate da Vam za pravilan početak poslovanja u našoj kompaniji nije potrebno predznanje u radu na internetu, poznavanje stranih jezika, poznavanje programiranja, posebne vještine ili specijalno znanje ili iskustvo. Potrebno je da imate volju i želju za edukacijom i napredovanjem u ostvarivanju kako osobnog tako i poslovnog uspjeha.

Visoko obrazovanom kadru

Pokretanjem novog ili reorganizacijom postojećeg poslovanja sa našim sistemom SFT21, vaše poslovanje podižemo na viši nivo što će vam donijeti bolje rezultate uz mogućnosti daljnjeg napredovanja. Možda imate ideju šta bi radili, ali ne znate kako – nije bitno, mi ćemo Vam pomoći na tom putu i pokazati Vam kako raditi.

Visoko tehnološkim resursima

Odgovarajuća infrastrukturna rješenja ojačavaju vaše poslovanje. Od IT infrastrukture i opreme do softverskih alata nudimo širok spektar rješenja za poboljšanje trenutnog softvera i hardvera. Pružamo pouzdana infrastrukturna rješenja za jačanje vašeg poslovanja.

Tehnički Support

Naš tim podrške konstantno je na raspolaganju, u nekoliko zemalja svijeta. Kako se kompanija širi, radimo na otvaranju novih support centara, kako na području bivšeg balkana, tako i u zemljama EU i svijeta (Indija)

Što dobivam potpisivanjem franšiznog ugovora?

Potpisivanjem franšiznog ugovora Vi stječete formalno pravo da kao “SFT franšizer“ na našoj platformi nastavite stvarati svoju vlastitu online zajednicu, svoje vlastito Internet poslovanje čime sudjelujete u stvaranju i širenju kompanijske poslovno-društvene zajednice sa pravom sudjelovanja u raspodjeli profita kao i s pravom na sve druge pogodnosti poslovanja.

  • Potpisivanjem ugovora postajete neovisni SFT21 poslovni suradnik što znači da imate apsolutnu slobodu poslovanja da radite kada Vi to želite, da sami odlučujete koliko dugo ćete vremenski raditi, da samostalno odlučujete gdje ćete i sa kime poslovati – Vi odlučujete o svemu dok je način poslovanja (odnosno radnje koje treba odraditi) određen pravilima franšiznog ugovora.

Da li mogu, ako želim, prodati svoj korisnički račun drugome?

Korisnički račun vaše je vlasništvo tako da ga imate pravo prodati ili pokloniti drugome po vlastitoj želji. To je moguće prijenosom vlasništva odnosno promjenom osobnih podataka u korisničkom računu uz potvrdu identiteta novoga člana.

  • Prodaja se potvrđuje kupoprodajnim ugovorom ovjerenim apostilom sa potvrdom suda na vlastitom jeziku sa dokumentima za potvrdu identiteta prodavatelja kao i kupca

  • Poklanjanje se vrši na isti način kao i prodaja, ugovorom o poklonu ovjerenim apostilom i potvrdom suda na vlastitom jeziku uz dokumente za potvrdu identiteta prodavatelja i kupca

Da li je moj račun nasljedan?

Vlasništvo nad korisničkim računom u tom slučaju prenosi se ostavinskom raspravom, kao i nad svakim drugim vlasništvom, na nasljednika preminulog vlasnika.

  • Nasljednik koji sudskim rješenjem dokaže nasljedstvo nad korisničkim računom preminulog vlasnika, naknadno će unosom svojih osobnih podatka uz verifikaciju korisničkog računa postati novi vlasnik.

Da li smijem javno na internetu objavljivati svoj osobni uspjeh koji sam postigao u kompaniji InFace Invest Group?

Poslovanje kompanije InFace Invest Group časno je, pošteno i prije svega transparentno.

  • Sukladno tome, kompanija nema ništa protiv toga da javno objavljujete svoj postignuti uspjeh, čak što više to je jedan od načina s kojim možete animirati svoje prijatelje pokazujući im svoje rezultate, svoju zaradu, karijerni status kao i sve ono što smatrate da vrijedi pokazati.

Dali sam ovdje siguran, da li je sve po zakonu?

Kompanija InFace Invest Group Ltd je registrirana je u skladu sa svim međunarodnim zakonima i standardima o čemu se možete detaljno upoznati potpisivanjem franšiznog ugovora.

Pametan i siguran način ulaganja u kompaniju InFace Invest Group Ltd.

Samo zamislite koje biste sve ciljeve mogli ostvariti. One za koje ste uvijek mislili da će ostati samo mašta. Sada je napokon došlo vrijeme da maštu pretvorite u ciljeve, a ciljeve u realnost.

Kontakt
Saznaj više informacija

Započnite odmah

    Zašto čekati? Ako nema rizika?

    SURADNICI