Pitanja i odgovori

Pitanja i odgovori2020-01-03T00:47:42+00:00

Mi smo strastveni u našem radu i inspirirani od strane našeg tima

Preuzmite kontrolu nad svojim životom

Zagarantirana zarada

Zagarantiran uspjeh

Pametno rješenje

Support  / Pon – Pet

Detaljno dostupne informacije

Automatiziran način poslovanja

Znanje i iskustvo (know-how)

90 dnevna garancija

Upoznajte svoje poslovanje

Upoznavanje s vlastitim biznisom DONOSI VAM SIGURNOST. Ne samo u poslovanje, nego i u sebe. A kada imate SIGURNOST, imate i SAMOPOUZDANJE. A tada odašiljete jednu potpuno drugačiju vibraciju uspjeha kojoj drugi ne mogu odoljeti.

 • SFT Sveučilište

 • Video prezentacije

 • PPT prezentacije

 • Seminari uživo

 • Webinari uživo

 • Edukacijske grupe FB

Kako raste vaše poslovanje

Obavezno više puta pročitajte sve odgovore na pitanja i probajte što više shvatiti sa razumijevanjem.

Oduševljenje
Samopouzdanje
Vjera
Fokus

Često postavljana pitanja

Čime se bavi kompanija InFace Invest Group Ltd i na koji način ostvaruje profit?2020-01-02T13:18:14+00:00

Kompanija InFace Invest Group bavi se;

 • Stvaranjem online poslovno društvene zajednice kroz franšizni model poslovanja u kojem naši članovi kao franšizeri sudjeluju u stvaranju zajednice te kao takvi sudjeluju u raspodjeli profita. Franšizeri dobivaju svoj vlastiti prostor na stranicama portala naše kompanije gdje koristeći naš softverski program stvaraju svoje online društvene zajednice koje zajedno čine jednu veliku poslovno-društvenu zajednicu odnosno brand “SFT21“.  Za navedeno franšizeri plaćaju ulaznu i redovnu franšiznu naknadu koja se raspodjeljuje među franšizerima sukladno pravilima raspodjele profita što je jedan od primarnih načina na koji se ostvaruje zarada (profit)
 • Razvojem novih sistema poslovanja
 • Start-up kompanijama
 • Razvojem vlastite socijalne mreže (SFToYou)
 • IT poslovanjem
 • Edukacijom članova kroz InFace Sveučilište
 • Te još mnogim drugim poslovima o kojima ćete biti pravovremeno obaviješteni
Da li je Kompanija InFace Invest Group Ltd registrirana u skladu sa svim međunarodnim zakonima i standardima?2020-01-02T13:19:15+00:00

Kompanija InFace Invest Group Ltd je registrirana je u skladu sa svim međunarodnim zakonima i standardima o čemu se možete detaljno upoznati potpisivanjem franšiznog ugovora.

Da li je potrebno neko predznanje za pristup kompaniji InFace Invest Group Ltd?2020-01-02T13:20:14+00:00

Nije potrebno predznanje da bi bili uspješni član našeg Sistema SFT21. Dovoljna je volja i želja za učenjem i usavršavanjem vašeg sadašnjeg ili budućeg načina poslovanja. Kroz nadogradnju u našem sistemu dobivate edukativne pakete InFace University  tako da je potrebno samo da slijedite korake i upute kako bi postigli zadovoljavajuće rezultate.

Što daje 90 dnevna garancija na zadovoljstvo poslovanjem?2020-01-02T13:21:06+00:00

Garancija na zadovoljstvo poslovanjem u prvih 90 dana uz 100%-tni povrat uložene investicije u tom periodu, najveća je moguća garancija koju jedna kompanija može dati svojim članovima.

Od trenutka registracije pa u narednih 90 dana kompanija daje istu mogućnost svakom registriranom članu da po isteku 90-tog dana samostalno odluči da li želi odustati od daljnjeg poslovanja ili želi poslovanje nastaviti.

Smatramo da je 90 dana dovoljno dug period u kojemu svaki član ima i više nego dovoljno vremena, da bez ikakvog rizika započne sa radom te da prouči sve dostupne informacije o kompaniji i poslovanju kompanije odnosno o svemu što bi ga moglo interesirati a kako bi donio vlastitu odluku o nastavku poslovanja potpisivanjem franšiznog ugovora.

Po isteku 90-tog dana obaveza je svakoga člana da klikom na link odluči da li želi prekinuti poslovanje ili želi nastaviti poslovanje.  Rok za odluku je u narednih 10 dana odnosno po isteku 100-tog dana od dana registracije.

Ukoliko član iz bilo kojega razloga, bez obaveze obrazlaganja takve odluke, želi odustati od nastavka poslovanja, kompanija se obavezuje u roku od 24-48 sati /max. 5 radnih dana) izvršiti povrat investiranog iznosa u cijelosti te ga briše sa zauzete pozicije.

Član koji je klikom na link odustao od poslovanja po proteku garantnog roka nema pravo ponovo se registrirati u narednih 180 dana.

Po čemu se kompanija InFace Invest Group Ltd razlikuje od ostalih kompanija na Internetu?2020-01-02T13:24:43+00:00
 • jedinstven sistem poslovanja (SFT21) sa 100%-tnom garancijom na zadovoljstvo poslovanjem (u prvih 90 dana),
 • sveobuhvatna online edukacija naše sistemske škole ( InFace Sveučilište)
 • precizno definiran i automatiziran načinom poslovanja,
 • precizno definiran plan i program razvoja za narednih 10-15 godina
 • (koji se stalno razvija, nadopunjuje, usavršava…),
 • jedinstvena društvena mreža (SFToYou) koja je pri kraju razvoja te će biti implementirana na portal u prvih 6 mjeseci rada portala
 • upravni odbor direktora za odlučivanje o raspodjeli i investiranju sredstava

te po još mnogo toga što čuvamo kao tajnu (nakon implementacije novih modela i načina rada, spremamo velika godišnja iznenađenja za sve članove i kompanije)

Što je Franšiza?2020-01-02T13:25:16+00:00

Franšiza se pojavljuje kada kompanija (InFace Invest Group) kao davalac franšize licencira svoje trgovačko ime –brand (SFT21) i svoj način rada (sistem poslovanja) određenoj osobi ili grupi – korisnicima franšize (SFT franšizeri) koji se slažu da će poslovati u skladu s uvjetima ugovora (SFT franšizni ugovor).

Davalac franšize osigurava korisniku franšize podršku te u nekim slučajevima ima određenu kontrolu nad načinom poslovanja korisnika franšize. Zauzvrat korisnik franšize plaća davaocu franšize početnu naknadu (franšizna ulazna naknada) i “Royalty Fee“ što je redovna ili stalna stalna franšizna naknada za korištenje trgovačkog imena i načina poslovanja.

Preduvjeti potpisivanja franšiznog ugovora (po isteku 90-tog dana poslovanja):

 1. Kupovina jednog od ponuđenih Startnih paketa (u roku 30 dana od dana registracije)
 2. Registracija minimalno jednog direktnog člana (referala)
 3. Verifikacija osobnog ili poslovnog korisničkog  računa

Besplatne knjige

Galerija slika

Video galerija

Inface Invest Group Ltd. – Kompanija posvećena Vašem uspjehu

  Zašto čekati? Ako nema rizika?

  SURADNICI

  Go to Top